Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ - ΔΡΑΜΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Κορυφαίος Δικαστής δηλώνει ότι θα πρέπει τα παιδιά να απομακρύνονται από τις μητέρες τους, σε περίπτωση που δεν αφήνουν τους πατέρες τους να τα δούνε

Οι μητέρες που αρνούνται να αφήσουν τους χωρισμένους πατέρες να δουν τα παιδιά τους, θα πρέπει να τους αφαιρούνται, δήλωσε ένας ανώτερος οικογενειακός δικαστής.


Τα παιδιά θα πρέπει να παραδίνονται για την πλήρη φροντίδα τους στον πατέρα εάν η μητέρα αψηφά επίμονα τις δικαστικές αποφάσεις, είπε ο δικαστής σύμφωνα με το άρθρο της Daily Mail.

Τόνισε ότι «με τρεις παραβιάσεις και είστε έξω από τον κανόνα», με τον οποίο τα παιδιά θα πρέπει να απομακρύνονται, εάν οι μητέρες αγνοούν τρεις δικαστικές αποφάσεις.

Ο δικαστής είπε ότι τα οικογενειακά δικαστήρια χάνουν το κύρος τους, επειδή τόσοι πολλοί άνθρωποι δεν λαμβάνουν σοβαρά τις εντολές των αποφάσεων τους.


Περίπου 5.000 νέες περιπτώσεις ετησίως έρχονται ενώπιον των οικογενειακών δικαστηρίων, στις οποίες οι γονείς - σχεδόν πάντα οι μητέρες - αψηφούν τις εντολές να αφήσει ο άλλος γονέας να έχει επαφή με το παιδί του.

Οι δικαστές είναι εξαιρετικά απρόθυμοι να φυλακίσουν τέτοιες μητέρες λόγω των καταστροφικών συνεπειών για τα παιδιά, έτσι ώστε πολλές να εξακολουθούν να ξεφεύγουν.

Ο 61χρονος δικαστής κ. Justice Coleridge, είπε: «Αν έπρεπε να αριθμήσουμε τρεις παραβιάσεις και είστε εκτός, ακούγεται ως ευαισθησία, αλλά κάτι σαν αυτό ίσως θα πρέπει να είναι ο κανόνας».

Πρόσθεσε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να είναι απαραίτητο να σταλεί μια μητέρα στη φυλακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου