Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ - ΔΡΑΜΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Οι δυναμικές γυναίκες «τιμωρούνται» με λιγότερο σεξ

Οι δυναμικές γυναίκες «τιμωρούνται» με λιγότερο σεξ

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που θέλου να περνάνε όλα από τα χέρια τους και να έχετε πάντοτε εσείς τον τελευταίο λόγο για όλες τις σημαντικές αποφάσεις του σπιτιού, τότε θα «πληρώνετε» το τίμημα, που είναι λιγότερο σεξ.
Μελέτη αμερικανών επιστημόνων της Σχολής Δημόσιας Υγείας Τζονς Χόπκινς Μπλούμπεργκ στη Βαλτιμόρη, έδειξε πως οι γυναίκες που λαμβάνουν όλες τις σημαντικές αποφάσεις μόνες τους, δίχως να συζητήσουν με τον σύντροφό τους, μπορεί να έχουν μαζί του έως και 100 φορές το χρόνο αραιότερες σεξουαλικές επαφές,

από εκείνες που συναποφασίζουν με τον σύντροφό τους.
Οι ερευνητές εξέτασαν την «ισορροπία» της λήψης αποφάσεων σε μια σειρά από ζητήματα του κοινού σπιτιού, από τον καθημερινό και εβδομαδιαίο οικονομικό προϋπολογισμό και τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ έως τις επισκέψεις στους γιατρούς και τις εξόδους με φίλους.
Στη συνέχεια διαπίστωσαν μία ξεκάθαρη σύνδεση μεταξύ των αυταρχικών τάσεων των γυναικών στο σπίτι και του αριθμού των σεξουαλικών επαφών που αυτές έχουν με τον σύζυγό τους.
«Όσο αυξάνεται ο αριθμός των αποφάσεων στις οποίες η γυναίκα έχει τον τελικό λόγο, ο μέσος και διάμεσος χρόνος από την πιο πρόσφατη σεξουαλική επαφή αυξάνεται από τρεις μέχρι 100 φορές» σχολίασε η καθηγήτρια Μισέλ Χίντιν, που συμμετείχε στη μελέτη.
Ωστόσο, οι ερευνητές σημείωσαν πως η μείωση στη συχνότητα των σεξουαλικών επαφών μίας δυναμικής γυναίκας μπορεί να είναι και δική της επιλογή, προστατεύοντας τα σεξουαλικά της δικαιώματα, χωρίς να σημαίνει πως ο σύζυγός της δεν την επιθυμεί.
http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου