Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ - ΔΡΑΜΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

Anders Behring Breivik: Ο εγκληματίας της Νορβηγίας ήταν παιδί του P.A.S. (Σύνδρομο Γονικής Αποξένωσης)

Ο εγκληματίας της Νορβηγίας ήταν παιδί του P.A.S. (Σύνδρομο Γονικής Αποξένωσης)

Anders Behring Breivik:
Παιδί χωρισμένων ο μακελάρης της Νορβηγίας: Γονείς, προσοχή !!!
Ο μπαμπάς του διπλωμάτης, σήμερα 70 ετών και η μητέρα του φεμινίστρια, σήμερα 64 ετών. Χώρισαν όταν ο ίδιος ήταν ενός έτους. Ο πατέρας προσπάθησε να πάρει την επιμέλειά του δίχως αποτέλεσμα. Είχε να τον δει από την ηλικία των 15 ετών. Τώρα, 32 ετών ο ίδιος - περιγραφόμενος από τους φίλους του ως 'παιδί της μαμάς΄, δίχως φιλινάδες και δηλώνει ο ίδιος οτι έχει εγκαταλειφθεί από τον πατέρα του. Στα 15 του, νόμιζε οτι ο πατέρας του τον εγκατέλειψε και το έγραφε σε γράφιτι στους τοίχους.
Τα παραπάνω είναι συμπτώματα παιδιού τα οποία περιγράφει ο Richard Gardner (http://www.sos-sygapa.eu/Pas/pas12.htm) και ο Δρ Νίκος Σπιτάλας (http://spitalas.blogspot.com/ ) και συγκεκριμένα: Η έντονη αμοιβαία αγάπη πατέρα-παιδιού οδηγεί στην ζήλεια της μητέρας και αντιδικία για την επιμέλεια. Η πλύση εγκεφάλου που ακολουθεί, κάνει το παιδί να έχει ενοχές, ψυχολογικά προβλήματα και ένα σύνδρομο (PAS) για το οποίο ακόμα και ψυχίατροι δεν μπορούν να προσδιορίσουν και να το εντάξουν στις ψυχικές ασθένειες. Μάλιστα, και στη συγκεκριμένη αυτή περίπτωση, οι ψυχίατροι άναφέρουν οτι μάλλον δεν είναι ψυχασθενής αλλά κάτι 'άλλο' συμβαίνει. Τα παιιδιά αυτά ιδίως στην εφηβεία τους, είναι κατά όλων, είναι κατά της κοινωνίας και του κατεστημένου, γίνονται εχθροί των γονέων και όλων. Οι μελέτες από Αμερική, λένε οτι γίνονται παραβατικά. Γίνονται εσωστρεφή, αντικοινωνικά και έχουν προβλήματα με το άλλο φύλο. Τα αγόρια εκδηλώνονται διαφορετικά από τα κορίτσια. Το 'μικρό' επιφανειακό τραύμα της νεότητας φαίνεται πιο αργά, στην ενηλικίωση, πολύ πιο σοβαρό. Εκδηλώνουν επιθετικότητα, μίσος κατά της κοινωνίας και μοχθηρότητα.
Διαβάστε και άλλα:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2018198/Norway-massacre-Killer-Anders-Behring-Breivik-privileged-son-diplomat.html#ixzz1T4YFfyxo
http://goneas.blogspot.com/
http://www.sos-sygapa.eu/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου