Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ - ΔΡΑΜΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

Σκωτία: 11 χρόνια φυλάκισης στη «Μήδεια» που σκότωσε το γιο της και τον έβαλε σε μια βαλίτσα!

Ο μικρός πέθανε από ανελέητο ξυλοδαρμό - Τύλιξε το σώμα του σε μια παπλωματοθήκη, το έβαλε σε μια βαλίτσα και το πέταξε σε ένα δάσος.


Η «Μήδεια» που σκότωσε τον 3χρονο γιο της και έκρυψε το σώμα του σε μια βαλίτσα καταδικάστηκε, τελικά, σε ποινή φυλάκισης 11 ετών. Ειδικότερα, ο μικρός Mikaeel Kular πέθανε δύο ημέρες αφότου ξυλοκοπήθηκε επανειλημμένως από τη «μητέρα» του, Rosdeep Adekoya, τον περασμένο Ιανουάριο.

Η «μητέρα», αφού βρήκε το άψυχο σώμα του μικρού πεσμένο στο πάτωμα του σπιτιού τους στο Εδιμβούργο, το τύλιξε σε μια παπλωματοθήκη και το έβαλε μέσα σε μία βαλίτσα. Έπειτα, οδήγησε μια απόσταση 50 χλμ και το έκρυψε σε ένα δάσος.
image (© c)


Έπειτα, πήγε στην αστυνομία και δήλωσε πως ο γιος της αγνοείται, με αποτέλεσμα να στηθεί μια μεγάλη επιχείρηση αναζήτησης του 3χρονου αγοριού, με τη συμμετοχή εκατοντάδων κατοίκων της περιοχής.

Η 34χρονη Adekoya, η οποία είχε αρχικά κατηγορηθεί για φόνο και κρατούταν φυλακισμένη, τον περασμένο μήνα ομολόγησε την ενοχή της με σκοπό να μειωθεί η ποινή της, κατηγορούμενη πλέον ανθρωποκτονία, κάτι για το οποίο αποφάσισε σήμερα το δικαστήριο, φυλακίζοντάς τη για 11 χρόνια.

Η μητροκτόνος φέρεται να τον χαστούκισε επανειλημμένως, ενώ του έριξε και μία γροθιά στο κεφάλι. Μάλιστα, φέρεται να τον μετέφερε στην μπανιέρα για να τον «αποτελειώσει» δίνοντάς του ένα σοβαρό χτύπημα στην πλάτη. Ο μικρός κατέληξε από τα τραύματα που του προκάλεσε η «μητέρα» του στις 14 Ιανουαρίου 2014.
http://news.gr.msn.com/world/%  
Αυτά, να προσέχουμε, έλεγε το ΣΥΓΑΠΑ προ πολλού www.sos-sygapa.eu 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου