Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ - ΔΡΑΜΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Κάρπαθος: Σοκάρει η ομολογία της συντρόφου του άτυχου δεκανέα

Σκότωσε τον σύντροφό της και αλλοίωσε τη σκηνή του εγκλήματος με τη βοήθεια της μητέρας και του κουμπάρου τους. Η 31χρονη προσπάθησε να μπερδέψει τους αστυνομικούς, αλλά δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κατά τη διάρκεια της ανάκρισης έπεσε σε αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, ότι η ίδια σκότωσε τον 30χρονο δεκανέα του 95ου Τάγματος Εθνοφρουράς.

Όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού, η 31χρονη χρησιμοποιώντας σπασμένο γυάλινο ποτήρι σκότωσε τον 30χρονο μέσα στην κουζίνα του διαμερίσματος, όπου διέμεναν.

Στη συνέχεια, η 31χρονη, προκειμένου να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, άλλαξε τα ρούχα της, έβγαλε τη μπλούζα που φορούσε το θύμα και επιχείρησε να καθαρίσει τα αίματα από το χώρο, με τη βοήθεια της μητέρας της και του 42χρονου, που τους κάλεσε τηλεφωνικά και πήγαν στο διαμέρισμα.

Μετά την ομολογία της, κατασχέθηκε το σπασμένο γυάλινο ποτήρι, το οποίο βρέθηκε από τους αστυνομικούς μέσα σε πλαστική σακούλα σε κάδο απορριμμάτων, κοντά στο διαμέρισμα, όπου το είχε ρίξει ο 42χρονος. parapona-rodou   www.sos-sygapa.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου