Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ - ΔΡΑΜΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Διάσημα σκάνδαλα: Αυτό το παιδί… ποιανού είναι;

Τα πιο καυτά οικογενειακά σκάνδαλα των stars

Αχ αυτοί οι stars! Έχουν τις πιο άστατες ερωτικές ζωές –ποιος να τους κατηγορήσει; Ας φρόντιζαν, όμως, να πάρουν και κανένα μέτρο αντισύλληψης γιατί με τόσα παιδιά εκτός γάμου, αριστερά και δεξιά, στο τέλος θα χάσουν τον αριθμό! Αν, λοιπόν, τα δημοσιεύματα των κορυφαίων κουτσομπολίστικων εντύπων ανά τον κόσμο αληθεύουν (και τα περισσότερα αληθεύουν!), τότε...

Η Liv Tyler μεγάλωσε πιστεύοντας πως ο μπαμπάς της είναι...

...ο μουσικός Todd Rundgren, μέχρι που ανακάλυψε πως πραγματικός της μπαμπάς είναι o Steven Tyler. Οι δύο μπαμπάδες ήταν παρόντες στον γάμο της!

O Owen Wilson περιμένει παιδί με την -παντρεμένη με άλλον- προσωπική του γυμνάστρια


Ο λόγος για την Caroline Lindqvist, η οποία βρίσκεται εν διαστάσει αλλά δεν έχει ακόμα πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Ο δε Wilson, ο οποίος έχει ήδη έναν γιο 2 ετών με την πρώην κοπέλα του, ακούγεται πως θα αναγνωρίσει το μωρό και θα είναι παρόν στην ανατροφή του, χωρίς όμως να σκοπεύει να παντρευτεί την Lindqvist.

Μετά το τεστ πατρότητας ο Jude Law έγινε μπαμπάς!


Μπορεί ο γοητευτικός και... ατακτούλης ηθοποιός αρχικά να αρνήθηκε ότι είναι ο μπαμπάς του μωρού που απέκτησε το μοντέλο Samantha Burke, μετά από one-night-stand μαζί της, όμως το τεστ πατρότητας έδειξε το αντίθετο! Και τώρα ο Law είναι επίσημα πατέρας 4 παιδιών!

Παραλίγο μπαμπάς ο Stallone


Ο Sylvester Stallone εγκατέλειψε την τότε κοπέλα του όταν η Janice Dickinson του είπε ότι είναι ο πατέρας του μωρού της. Ήταν, μάλιστα, έτοιμος και να την παντρευτεί, όταν ένα τεστ DNA απέδειξε ότι ο πραγματικός πατέρας του μωρού της Dickinson ήταν ένας πρώην της. Έτσι, ο Stallone επέστρεψε στην προηγούμενη κοπέλα του, την Jennifer Flavin, την οποία παντρεύτηκε το 1997.

Παιδί με την (πρώην) οικιακή βοηθό του έχει Arnold Schwarzenegger


Χρειάστηκε να περάσουν 10 χρόνια μέχρι να παραδεχτεί ο Arnold Schwarzenegger ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού της... οικιακής βοηθού του! Όταν, μάλιστα, το ομολόγησε, η γυναίκα του, Maria Shriver, ήταν έγκυος με τον άλλο του γιο.

Όταν ο Eddie Murphy άφησε έγκυο την Mel B...


Όταν η πρώην -Spice Girl- σύντροφος του Eddie Murphy, Mel B, έμεινε έγκυος, εκείνος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι εκείνος ο πατέρας του παιδιού και ζήτησε να γίνει τεστ πατρότητας. Το τεστ εξαφάνισε κάθε αμφιβολία του ηθοποιού, ο οποίος από τότε απλά πληρώνει διατροφή για την 6χρονη πλέον Angel, με την οποία μάλιστα έχουν γενέθλια ακριβώς την ίδια μέρα.

Τα παιδιά του Michael Jackson... ποιον είχαν πατέρα;


Ο ηθοποιός –και πρώην παιδί θαύμα- Mark Lester, προσωπικός φίλος του Michael Jackson, υποσχέθηκε πρόσφατα πως θα κάνει τεστ DNA προκειμένου να αποδειχθεί αν είναι αυτός ο πατέρας των παιδιών του Michal Jackson (του 16χρονου Prince Michael, της 15χρονης Paris, και της 11χρονης Blanket), γιατί είχε γίνει δωρητής σπέρματος για Michael, πριν την γέννηση του πρώτου παιδιού του. Ο ίδιος δήλωσε, συγκεκριμένα, πως «δεν θα κάνω το τεστ χωρίς την άδεια των παιδιών, αλλά όταν φτάσουν στην κατάλληλη ηλικία και αποφασίσουν ότι θέλουν να το κάνω, τότε θα το κάνω». Μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών του Michael είναι η πρώην σύζυγός του Debbie Rowe, ενώ η μητέρα της Blanket παραμένει άγνωστη.

Ο «στείρος» Steve Jobs που... έγινε μπαμπάς!


Όταν ο μακαρίτης Steve Jobs ήταν 23 ετών, η κοπέλα του, Chrisann Brennan, έμεινε έγκυος. Ο ίδιος όχι μόνο αρνήθηκε ότι είναι ο πατέρας, αλλά ορκίστηκε και ενώπιον δικαστηρίου ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει παιδί γιατί είναι στείρος. Το τεστ πατρότητας, ωστόσο, απέδειξε το αντίθετο. Το αποτέλεσμα επιβεβαιώθηκε από το γεγονός ότι ο Jobs απέκτησε, από τότε και μετά, τρία ακόμα παιδιά!
 http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1149930/diashma-skandala-afto-to-paidi-poianoy-einai.html
 http://www.mama365.gr/12426/ta-pio-kafta-oikogeneiaka-skandala-ton-stars.html
- See more at: http://www.mama365.gr/12426/ta-pio-kafta-oikogeneiaka-skandala-ton-stars.html#sthash.RxKKQ3DR.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου