Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ - ΔΡΑΜΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Γονείς χώρισαν και αποφάσισαν πως δεν ήθελαν πια τα παιδιά τους (τα οποία κυοφορούσε παρένθετη μητέρα!)

Η Susan Ring είναι αυτό που θα λέγαμε «επαγγελματίας παρένθετη μητέρα«. Δηλαδή κυοφορεί και γεννά τα παιδιά ζευγαριών που για διάφορους λόγους δεν μπορούν να αποκτήσουν οι ίδιοι  παιδί.
Η Susan ασχολείται με αυτό εδώ και 11 χρόνια και έχει γεννήσει συνολικά 8 μωράκια.
Όταν ένα ζευγάρι για τους οποίους είχε ήδη κυοφορήσει και γεννήσει ένα μωρό, επέστρεψε για να αποκτήσει ένα δεύτερο, η Susan φυσικά τους εμπιστεύτηκε, αφού την πρώτη φορά όλα είχαν πάει πολύ καλά. Αυτή τη φορά βέβαια τα πράγματα εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά.
Η Susan έγκυος στην 14η εβδομάδα στα δίδυμα -αυτή τη φορά- του ζευγαριού, πληροφορήθηκε ότι το ζευγάρι πρόκειται να πάρει διαζύγιο και δεν… ήθελαν πια τα μωρά τους! Η ίδια προσπάθησε να τους πείσει ότι όλο αυτό ήταν παράλογο, ήταν τα μωρά ΤΟΥΣ, ήταν αίμα του γιου τους και ήταν το λιγότερο τρελο να τα εγκαταλείψουν έτσι απλά.
Η Susan γέννησε τελικά τα δίδυμα, μα το ζευγάρι δεν άλλαξε γνώμη. Έτσι η παρένθετη μητέρα τα πήρε στο σπίτι της, γιατί δεν πήγαινε η καρδιά της να τα αφήσει στις κοινωνικές υπηρεσίες. Τους έδωσε το επίθετό της και σε τρεις μήνες κατάφερε να κερδίσει την κηδεμονία και επίσημα τον τίτλο της μητέρας τους και έγινε η πρώτη παρένθετη μητέρα στην Καλιφόρνια έγινε και νόμιμα μητέρα παιδιών που βιολογικά δεν της ανήκουν.
Οι «πρώην» γονείς δεν είχαν καν πληρώσει την Susan για αυτή την εγκυμοσύνη. Λόγω της προηγούμενης καλής συνεργασίας το πρακτορείο της Susan είχε κάνει μαζί τους διακανονισμό, κάτι που αποδείχτηκε φυσικά τεράστιο λάθος. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες όμως, η Susan Ring -που έχει και δικά της βιολογικά παιδιά- τα πάει μια χαρά.
Ακούστε τη συνέντευξή της στο huffingtonpost.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου