Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ - ΔΡΑΜΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Σύμφωνα με τους δικηγόρους (αγγλικά), οι γονείς που έχουν επιμέλεια, κάνουν πλύση εγκεφάλου στα παιδιά των διαζυγίων

Divorcing parents turn to 'brainwashing' children in custody battles

Warring parents are increasingly attempting to “brainwash” their children to get the upper hand in custody disputes, according to lawyers.

http://www.telegraph.co.uk/women/sex/divorce/9699890/Divorcing-parents-turn-to-brainwashing-children-in-custody-battles.html
By Social Affairs Editor
Parents desperate to keep their children have attempted to exploit a requirement on the courts to take a child's feelings into consideration in determining where they should live

1 σχόλιο:

  1. Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα εκεί από ότι στην χώρα μας! Το άρθρο μιλάει για υποθέσεις που εκδικάζονται στα δικαστήρια από ευαισθητοποιημένους δικαστές οι οποίοι μπαίνουν στην ουσία των υποθέσεων προκειμένου να εξασφαλιστεί το καλύτερο για το παιδί, και βέβαια δεν δικάζουν με βάση κοινωνικά στερεότυπα.
    Μιλάει για ειδικούς που είναι σε θέση να δουν την ψυχολογικά βλαπτική συμμαχία που κάποιος γονιός μπορεί να επιζητεί με το παιδί και να το προστατέψουν. Μάλιστα αυτά συμβαίνουν σε μια χώρα που είναι πολύ πιο εύκολο και κοινωνικά αποδεκτό για τους γονείς που χωρίζουν να έχουν κάποιες συνεδρίες συμβουλευτικής γονέων με ψυχολόγο η κοινωνικό λειτουργό. Εκεί επίσης, δεν είναι σπάνιο, να επιβάλλεται η κατάλληλη ψυχολογική βοήθεια στους γονείς που χωρίζουν, έτσι ώστε να μπορούν να ξεχωρίσουν τις συμπεριφορές που χρειάζονται για να αισθάνεται το παιδί ασφάλεια από εκείνες που του επιβάλλουν μια νοσηρή συμμαχία με "εχθρό" τον άλλο γονιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή