Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΩΝ - ΔΡΑΜΙΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Διαζευγμένος μπαμπάς στη Γαλλία, σκότωσε τα παιδιά από απόγνωση στην έλλειψη επικοινωνίας



Ένας 48χρονος Βρετανός ομολόγησε σήμερα ότι σκότωσε το Σάββατο τα δύο παιδιά του, ηλικίας 5 και 10 ετών, τα οποία είχαν βρεθεί στραγγαλισμένα μέσα στο διαμέρισμα του, στη Λιόν της Γαλλίας.

"Παραδέχτηκε ότι είναι ο δράστης. Ανέφερε τα γεγονότα, όμως δεν ήταν σαφής για το κίνητρο", σημειώνεται σε ανακοίνωση των εισαγγελικών αρχών.
Άλλη δικαστική πηγή είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η τραγωδία πιθανότατα συνδέεται με το χωρισμό του με τη σύζυγό του και το γεγονός ότι είχαν περιοριστεί τα δικαιώματά του να βλέπει τα παιδιά του μετά από ένα βίαιο επεισόδιο που είχαν μεταξύ τους το 2010.
Αυτό το σαββατοκύριακο ήταν η πρώτη φορά που επιτράπηκε στον πατέρα να δει τα παιδιά μόνα τους, χωρίς την παρουσία τρίτου ατόμου.
Το 5χρονο κοριτσάκι και ο 10χρονος αδελφός του βρέθηκαν από αστυνομικούς το απόγευμα του Σαββάτου, νεκρά μέσα στο διαμέρισμα, σε ένα προάστιο της Λιόν. Νωρίτερα, η μητέρα τους, πηγαίνοντας να τα παραλάβει, διασταυρώθηκε με τον πρώην συζύγο της που έβγαινε από το σπίτι και είδε ότι τα ρούχα του ήταν ματωμένα. Όπως ανέφεραν πολλοί αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας με πατίνια.Η μητέρα ειδοποίησε την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη αργά το βράδυ στη Λιόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου